Lost

Ikke noe Birkebeinerritt i år

Faren min har syklet birken i mange år. Han har tatt merket hvert år. Imotsetning til han, er jeg best på å sykle i drømmene mine. Jeg mistenker at den ringreven har stjålet sykkelen min i drømmene mine, slik at jeg ikke får trent i tilstrekkelig grad eller syklet Birkebeinerrittet. Han er nok redd for at jeg skal slå hans personlige rekord, den luringen. Personbeskrivelse: dårlig hårfeste og måne. Irriterende glad, snill, men slu og utspekulert. Sykkelen er grønn forresten.

2 replies to “Ikke noe Birkebeinerritt i år
  1. En klar og tydelig drøm.
    Faren din vil ha dette rittet for seg selv. Han vil ikke at du skal utfordre ham, ikke en gang i drømme.
    Du bør ta det opp med ham. Si det rett ut. Og gi ham litt tid. For han kommer til å nekte til å begynne med. Kanskje er han ikke klar over dette selv. La ham få være i prosess en stund.

    1. Jeg sa det til fattern, men han nektet for å ha sabotert Birkebeinerrittet eller stjålet sykkelen min. Han fikk til og med tid til å prosessere konfrontasjonen. To uker har gått siden da. Men jeg merker det på han. Hårfestet hans har blitt ytterlig svekket og han er ikke like irriterende glad som tidligere, men mer nervøs og irritabel. Kanskje fordi jeg tok hevn? Jeg stjal nemlig sykkelen hans, så nå tråkker jeg dagen og natten lang. Fattern vet ingenting, den gamle gubben. Han begynner å bli tjukk, mens jeg får leggmuskulaturen til en elefant. Det er til pass for han. Håper forresten ikke at denne kommentaren blir registrert som at fattern sin sykkel er savnet. Eller, han savner den sikkert, men det er jo tross alt til et godt formål

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright Erlend Loe. | Formgivning og koding: Martin Høyem.