Not quite lost and not quite found

Meta

Forvirringen og fortvilelsen når man våkner fra en god natts søvn…
og innser at man har drømt, ikke bare èn, men hele to ganger (!) i løpet av samme natten, at man står og prater med sin egen bror og uttrykker (sårt?) at «jeg har aldri drømt om sykler».

Hvor sterkt et inntrykk det gjør at man faktisk senere samme natt •tror• at man er våken og refererer til en tidligere drøm, og man uttrykker på nytt at «jeg har aldri drømt om sykler». Og slik ender man opp med å refererer til den første drømmen i den andre. Rene Inception.

Hvor sterkt må ønsket om å drømme om en sykkel stå i det underbevisste!

Men jeg har fremdeles ikke drømt om en sykkel, eller har jeg det?! Hvor streng sensur skal man ha på det tematiske? Fortvilelsen jeg kjenner på, og den mulige gleden. Herregud jeg trenger veiledning fra noen som forstår og som kan forsøke forklare for meg hva dette egentlig dreier seg om.

Håper ikke alt ble tåkeprat, jeg er fremdeles nokså nyvåknet. (Jeg er heller ikke sikker på hvorfor den første innskytelser var å uttrykke meg på en slags gammeldags dansk-norsk skrivemåte. Noe jeg avsto, da jeg følte det ville ødelegge budskapet mitt.)

Ærbødigst ATN

One reply to “Meta
  1. Her er du inne på dype, dype ting.
    Hele drømmesykkelsamfunnet ønsker deg det beste. Måtte du drømme om sykler i nær fremtid. Eller en sykkel. En er nok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright Erlend Loe. | Formgivning og koding: Martin Høyem.