Lost

Oransje kombisykkel, Voss

Litt usikker, men har ei tydeleg kjensle av å ha mista ein oransje kombisykkel, ein stad nær Palmafossen. Det var noko eg skulle nå, så eg satte den frå meg. Skulle eg til Granvin? Som sagt, usikker. Men då eg kom attende, var den vekk. Leita mellom buskar og kratt, og støy frå vegen. Men nei. Borte. Har ikkje sett den sidan.

4 replies to “Oransje kombisykkel, Voss
  1. Jeg hadde en drøm om en sykkel i Las Palmas. Noe med mange diamanter, såvidt jeg husker. Mye reflektert lys. Tror ikke den var oransje. Og Palmafossen og Las Palmas blir vel ikke helt det samme?

  2. Når jeg tenker etter, så hadde jeg også en drøm om Kurt Foss og Reidar Bøe, i samme tidsperiode. Innenfor en uke, tror jeg. Kan det være noe? Palmafossen. Las Palmas. Kurt Foss. Er vi inne på noe?

  3. Palmafossen høres ut som noen (en tannlaus gubbe? Noen med nebb? Noen fra Kvam?) som ikke klarer å si permafrosten. Eller permafrossen. Selv har jeg mistet minst én sykkel i permafrosne omgivelser uten hell med hverken letearbeid eller utlysninger – men takket være deg kommer jeg nå til å ta turen til Palmafossen ved neste anledning i et forsøk på å nøste opp i det hele. Takk, Martin.

    Synne 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright Erlend Loe. | Formgivning og koding: Martin Høyem.